Topkwaliteit circulaire akoestische producten

Vezzino ontwerpt en produceert wanden en panelen, waarin de vele voordelen van de traditionele zogeheten ‘picturebox’ behouden blijven.

Flexibele ruimtes en wanden van Zipperwall

Met de ritsbare wandsystemen van Zipperwall heb je in no-time flexibele werkplekken, vergaderruimtes en belcellen, die oneindig herbruikbaar zijn.

Akoestische wandpanelen en baffles van i-did

i-did is een sociale onderneming met een eigen viltfabriek en atelier in Den Haag. Met het door hen gemaakte circulaire vilt produceert i-did op sociale wijze  akoestische wandpanelen en baffles voor ontwerpers en projectinrichters.

Om hinderlijk geluid in machinefabrieken en andere industriële bedrijven te reduceren en medewerkers aan minder geluid bloot te stellen hebben ARTON en Cyclin de handen ineengeslagen en een industriële akoestische baffle ontwikkeld.

Opnieuw stiltewerkplekken van OPNIEUW!

OPNIEUW! zet zich in voor een betere wereld door oude materialen opnieuw te gebruiken. Zoals de stiltewerkplekken met delen van NS treinstellen en met Cyclin Inside voor de stilte

Living Workspaces van Occony

Occony is een Nederlands meubelbedrijf dat de natuurlijke hulpbronnen op deze planeet respecteert en de cyclische aard van het leven eer aandoet. Ze ontwikkelen en verkopen impact-gedreven ontwerpen die staan voor verandering, duurzame perspectieven en optimisme.

Cascando’s award winning Patio

Patio is ontworpen om de productiviteit, connectiviteit en het welzijn van individuen en teams te vergroten. Het is een driedimensionaal wandensysteem waarmee je eenvoudig mobiele muur- en hoekconfiguraties kunt aanpassen, zonder de noodzaak van vaste pods of muren.

Ministerie van Buitenlandse Zaken/VROM – Den Haag

Bij de renovatie is specifiek aandacht geëist voor geluidsisolatie tussen ruimtes. Om optimale invulling te geven aan die technische eisen en aan de eisen op het gebied van circulariteit en duurzaamheid heeft onze klant Schema Afbouw voor Cyclin gekozen.

Hoofdkantoor Rabobank – Utrecht

Bij deze verbouwing heeft de Rabobank hoge eisen gesteld aan de circulariteit van de gebruikte materialen, waardoor voor Cyclin als geluidsisolerend materiaal in de scheidingswanden is gekozen door afbouw-specialist Gepla, onder hoofdaannemer Heijmans.

Contact
T +31 (0)85 50 00 905
Ma t/m vrij 08.00-17.00u
M info@cyclin.nl