Topkwaliteit circulaire akoestische producten

Webshop voor bedrijven

Webshops voor particulieren:

Wij zijn een jong circulair productiebedrijf dat ook transportkilometers wil beperken. Daarom kunnen bedrijven grotere volumes Cyclin – naast via diverse groothandels en webshops – ook rechtstreeks kopen. Als particulier kun je alleen terecht bij een van onze verkooppunten.

Cyclin Puur per volle pallet

(afhalen in Venlo of levering door onze transporteur)

Verpakking en opslag

Onze pallets met Cyclin zijn met transparante wikkelfolie beschermd tegen kortstondige regen of andere neerslag. Dat maakt de pallets niet geschikt om lang buiten te laten staan. Zorg er dus voor dat ze zo snel mogelijk droog worden opgeslagen.

Een wereld zonder afval
In ons productieproces verwerken wij al ons eigen snijafval dat ontstaat bij het schoonsnijden van de platen weer als grondstof.
Heb jij platen of snijafval over dat niet is verontreinigd met lijm, verf, of andere materialen die er oorspronkelijk niet op zaten? Dan kan  kun jij ook geld maken van die stukken door ze naar ons terug te sturen. Voor onbeschadigde platen krijg je 70% van de aankoopsom terug en voor beschadigde platen of stukken krijg je de actuele grondstofprijs per kilogram terug. Ter indicatie: per januari 2024 bedraagt die prijs €0,90/kg

Voor de pallet betaal je een borg, want die willen we graag terug.
De plastic folie, kartonnen hoekbescherming en eventuele kartonnen wraps kunnen voor recycling bij je afvalverwerker bij het plastic en papier worden ingeleverd.
Je kunt ze ook op de retourpallet(s) mee terug leveren, dan verwerken wij het opnieuw als dat kan of wij zorgen dat het in de juiste recyclingkanalen komt.

Cyclin akoestische ontkoppelstroken

(per 40 stuks, los gestort in een doos)

Verpakking en opslag

40 stuks ontkoppelstroken in een “verhuisdoos”

Een wereld zonder afval
In ons productieproces verwerken wij al ons eigen snijafval dat ontstaat bij het schoonsnijden van de platen weer als grondstof.
Heb jij platen of snijafval over dat niet is verontreinigd met lijm, verf, of andere materialen die er oorspronkelijk niet op zaten? Dan kan  kun jij ook geld maken van die stukken door ze naar ns terug te sturen. Voor onbeschadigde platen krijg je 70% van de aankoopsom terug en voor beschadigde platen of stukken krijg je de actuele grondstofprijs per kilogram terug. Ter indicatie: per januari 2024 bedraagt die prijs €0,90/kg

Akoestische baffles met Cyclin Inside

soft voor kantoor, school, horeca en woning of robuust voor industrie en logistiek

Cyclin Voorzetwand

Een slimme combinatie van Cyclin met daarop een gipsplaat met een vernuftig montagesysteem zodat de panelen contactloos op een bestaande wand kunnen worden bevestigd.

Voor een optimale geluidsisolatie.

Verkrijgbaar bij Easy Noise Control !

Contact
T +31 (0)85 50 00 905
Ma t/m vrij 08.00-17.00u
M info@cyclin.nl
Contact
T +31 (0)85 50 00 905
Ma t/m vrij 08.00-17.00u
M info@cyclininside.nl