Topkwaliteit circulaire akoestische producten

Wij geloven dat je samen hoger en verder komt. Onze missie is om circulaire isolatietechnologie naar een nieuw niveau te brengen én de afvalberg te verkleinen

Ons team

In onze Cyclinfabriek in Venlo werken we met een groeiend team met enorm veel plezier aan een van de beste circulaire akoestische isolatiematerialen ter wereld.

Dat team wordt geleid door twee mannen met één gedeelde ambitie: met Cyclin gebouwen waarin mensen werken, leren en leven gezonder en klimaatvriendelijker maken én de afvalberg verkleinen.

Bas Holla

Oprichter en innovator

Ontwikkelde na een ondernemerscarrière de afgelopen jaren in loondienst een van de eerste echt circulaire uit afval geproduceerde plaatmaterialen. Besloot najaar 2022 weer als ondernemer aan de slag te gaan om de wereld van nog meer afval af te helpen. Kocht de volledige productielijn uit het faillissement van EverUse in Sneek, verplaatste die naar Venlo en werkt sindsdien aan de ontwikkeling en doorontwikkeling van Cyclin.

Mike Wijnands

Partner en commercie

Werkte tot hij zijn beveiligingsbedrijf in 2022 verkocht jarenlang als specialist in alarmsystemen, camerabeveiliging, toegangscontrole en brandbeveiliging. Gooide het roer volledig om, leerde heel snel heel veel over de circulaire wereld én over de uitzonderlijke eigenschappen van Cyclin. Houdt zich onder andere bezig met verkoop en is ons aanspreekpunt voor architecten, de bouw, afbouw én industriële bedrijven met uitdagingen op akoestisch gebied.

Contact
T +31 (0)85 50 00 905
Ma t/m vrij 08.00-17.00u
M info@cyclin.nl