100% circulaire akoestische wandpanelen met i-felt van i-did

I-did is een sociale onderneming met een eigen viltfabriek en atelier in Den Haag en een atelier in Utrecht. Daar bieden ze mensen die langere tijd werkloos zijn geweest, een springplank naar duurzame participatie in de maatschappij.

4x circulair in 1 product

De akoestische wandpanelen van I-did worden gemaakt met een frame en achterkant van circulaire multiplex en plaatmateriaal, CircuGlue losmaakbare lijm en na gebruik prima te scheiden nietjes. Een product dus waarbij voor elk aspect nagedacht is over circulariteit.

Stewardessen, piloten, militairen, dokters, verpleegsters en de Efteling

I-did maakt naast vilt van op kleur gesorteerde gebruikte consumentenkleding, vooral vilt in opdracht van grote organisaties. De vaste viltcollectie bevat onder andere oude uniformen van KLM stewardessen en piloten, het Ministerie van Defensie, ziekenhuizen en de Efteling.

Ook voor interieurprojecten

Naast een webshop waar veel I-did producten per stuk te koop zijn, produceert I-did akoestische wandpanelen en baffles voor ontwerpers, projectinrichters en renovatieprojecten waar akoestiek belangrijk is. Voor meer informatie kun je contact opnemen met I-did’s Interieur expert Mirko van den Winkel.

Een aantal van deze producten zijn te koop op onze webshop

Contact
T +31 (0)85 50 00 905
Ma t/m vrij 08.00-17.00u
M info@cyclin.nl