De flexibele en stille ruimteoplossingen van Zipperwall

De uitdaging van huidige, open kantoorruimtes? Er is een gebrek aan geschikte plekken om in alle rust te werken, bellen of vergaderen. ZIPPERWALL biedt de oplossing. Met hun duurzame wandsystemen en ruimtes in ruimtes creëer je in no-time flexibele werkplekken, vergaderruimtes en belcellen, die bovendien oneindig herbruikbaar zijn. Zonder ingrijpende, bouwkundige aanpassingen en eenvoudig mee te verhuizen. Gewoon, door te ritsen!

En met Cyclin® Inside wordt ook nog eens een extra dimensie gegeven aan geluidsisolatie en geluidsdemping op een biobased en 100% circulaire manier.

Koop of huur

De duurzame wandsystemen van Zipperwall zijn eindeloos te gebruiken. Je kunt ze kopen of huren. Kies je voor koop, dan kun je ze na gebruik terug te laten nemen tegen een aantrekkelijke inruilprijs.

Voor meer informatie, bezoek hun website www.zipperwall.com

Ruimte-in-ruimte

Op zoek naar flexibele en duurzame kantoorindeling? Met de Office Cabins van Zipperwall sla je twee vliegen in één klap.

Belcellen

Waar je op je werk het best een skype call of privé gesprek kunt voeren? Simpel: in de akoestische office cabin van Zipperwall.

(Tijdelijke) systeemwanden

Met de duurzame systeemwanden van Zipperwall kun je flexibel omgaan met je gebouw. Zonder ingrijpende verbouwingen.

Meer informatie vind je op zipperwall.nl

Contact
T +31 (0)85 50 00 905
Ma t/m vrij 08.00-17.00u
M info@cyclin.nl